Öljypoltinhuolto Jyväskylästä 150 km:n säteellä

Öljypoltinhuolto kannattaa jättää osaavalle ammattilaiselle. Lämpöhuolto-Valkama Oy huoltaa öljypolttimet asiantuntevasti Keski-Suomessa noin 150 kilometrin säteellä Jyväskylästä. Säännöllisin väliajoin huollettu öljypoltin toimii tehokkaasti, palaa puhtaasti sekä säästää samalla öljyä. Ota yhteyttä ja sovi huoltoaika!

Öljypoltinten asiantuntija Keski-Suomesta

Tarjoamme laadukasta huoltopalvelua Keski-Suomen alueella ja noin 150 kilometrin säteellä Jyväskylästä katsoen. Toimialueeseemme kuuluvat: Alajärvi, Alavus, Hankasalmi, Hartola, Jämsä, Joutsa, Jyväskylä, Kangasniemi, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kuhmoinen, Kuopio, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Mikkeli, Multia, Muurame, Mänttä-Vilppula, Orivesi, Parkano, Pieksämäki, Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Suonenjoki, Sysmä, Tampere, Toivakka, Uurainen, Viitasaari, Äänekoski ja Ähtäri.

Milloin öljypoltin kannattaa huoltaa?

Öljypoltinhuolto suositellaan tehtäväksi vuoden välein, jotta öljypoltin toimisi mahdollisimman moitteettomasti. Öljypoltin voidaan huoltaa edullisesti säiliötarkastuksen yhteydessä. Samalla kun tarkastamme öljynpolttimen, voimme tarkistaa myös lämmitysjärjestelmän laitteiden toiminnan. Selvitämme esimerkiksi kalvopaisunta-astian kunnon, kattilatermostaatin toiminnan ja lämmönsäätölaitteen toimivuuden sekä säädöt.

Öljyvahingon riski pienenee huomattavasti, kun ylitäytönestin on kunnossa ja vanhat kaksiputkijärjestelmät muutetaan yksiputkijärjestelmiksi säiliöntarkastuksen yhteydessä.

Mitä huoltopalvelu sisältää?

Öljypoltinhuollon yhteydessä tarkistamme ja tarvittaessa vaihdamme seuraavat osat: esisuodatin, pumpun suodatin, suutin, kytkinpää, puhallinmoottorin laakerit, esilämmitin, valosilmä, ohjelmarele, pumppu sekä öljyletkut. Puhdistamme myös ilmakanavat sekä liekkilevyn. Tarkastusten, korjausten ja huoltojen jälkeen on vuorossa öljypolttimen testikäyttö, jonka aikana mittaamme savukaasujen jäännöshappi-, hiilidioksidi- ja hiilimonoksidipitoisuudet. Mitattujen arvojen perusteella valitsemme polttimelle oikeat säädöt, joilla syntyy paras hyötysuhde ja joilla öljypoltin toimii mahdollisimman hyvin.

Miksi öljypolttimen huolto kannattaa?

Oikein tehty öljypolttimen huolto minimoi poltinhäiriön riskin sekä säästää öljyä, koska palaminen tehokasta ja puhdasta. Kun öljypoltin polttaa puhtaasti, kattilan palopinnoille ei synny eristävää ja kattilan hyötysuhdetta huonontavaa nokikerrosta. Öljypoltinhuollon yhteydessä tarkastetaan lämmitysjärjestelmän kunto ja mahdolliset öljyvuodon riskit, joten säännöllisesti tehty huolto on turvallisuuden tae. Esimerkiksi sähköiskun vaaran aiheuttavat ongelmat saadaan korjattua ennen vaaratilanteen syntymistä.

Palveleva öljysäiliöiden tarkastus- ja huoltoliike

Lämpöhuolto-Valkama Oy tarjoaa laadukasta huoltopalvelua Keski-Suomessa yli 40 vuoden kokemuksella. Olemme Turvallisuus- ja kemikaaliviraston hyväksymä öljysäiliöiden huoltoliike, eli meillä on riittävästi työkokemusta, osaamista sekä olemme suorittaneet hyväksytysti pätevyyskokeen. Vahvan ammattitaidon lisäksi käytössämme ovat oikeat työkalut, laadukkaat varaosat sekä tarkat mittalaitteet, joiden avulla varmistamme öljypolttimen hyvän palamisen ja moitteettoman toiminnan. Säästä öljylaskuissa ja sovi huoltoaika. Pyydä tarjous öljypoltinhuollosta!


Säästä öljylaskuissa ja sovi huoltoaika. Pyydä tarjous öljypoltinhuollosta!